UWCASA
 
 

235.000

Appartement in La Mata

150
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
72 m2
Kaveloppervlakte
78 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
0.2 km
Afstand golfbanen
5 km
Afstand huisarts
1 km
Afstand strand
0.05 km
Afstand vliegveld
35 km
Afstand ziekenhuis
3 km
Omschrijving

Appartement in La Mata

Op maar 50 meter afstand van het brede zandstrand ¨Playa La Mata¨, staat dit nieuwe appartementencomplex Pinada Beach. Dit appartement in La Mata van 72-78 m2 vindt u daarin op de 1e etage met het terras op het zuid westen, waardoor u in de middag een heerlijk zonnetje op het balkon heeft. Deze woning is voorzien van 3 slaap met 2 badkamers en een moderne living. De keuken is compleet ingericht en van alle comfort voorzien.

Er is een gemeenschappelijk dakterras en er zijn 3 gemeenschappelijke zwembaden aanwezig. Iedere woensdag is de gezellige weekmarkt van La Mata vrijwel direct om de hoek. Ook zijn er in de zomer gedurende de week leuke activiteiten op het kerkplein. In de komende weken leiden we u graag rond in deze en vergelijkbare mogelijkheden.

Uw vakantiehuis en goed verhuurbaar

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Balkon
Bij 3 zwembaden
Bij strand
Bij zwembad
Complete keuken
Dakterras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

279.000

Appartement in La Mata

ALICANTE

 
 

200.000

Appartement in La Mata

ALICANTE

 
 

205.000

Appartement in La Mata

ALICANTE