UWCASA
 
 

249.000

Appartement in La Mata

126
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
110 m2
Kaveloppervlakte
110 m2
Afstand bushalte
0.25 km
Afstand centrum
0.5 km
Afstand golfbanen
10 km
Afstand huisarts
1 km
Afstand strand
0.6 km
Afstand vliegveld
40 km
Afstand ziekenhuis
3 km
Omschrijving

Appartement in La Mata

Tijdelijk voor u verlaagd van € 255.000,- naar € 249.000,-! Dit eerstelijns appartement in La Mata van 110 m2 met zeezicht heeft drie slaapkamers, een hoekbalkon en een keuken. U vindt dit op de vierde verdieping met een oostelijke oriëntatie. Een parkeerplaats in de ondergrondse garage is inbegrepen. Als volgende eigenaar kunt u dagelijks genieten op de boulevard aan het strand alsook het park met palmbomen.

De vastgoedbelasting bedraagt maar € 299,- per jaar en deze woning is leeg en is dus direct door u te aanvaarden. Mocht u deze mogelijkheid met ons willen bezichtigen of verdere informatie wensen over deze woning laat het ons dan snel even weten.

En zeer goed verhuurbaar

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim voor hen is.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Aan boulevard
Balkon
Bij palmbomen
Eerste Lijn zee
Garage
Garageplek
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

249.000

Appartement in La Mata

ALICANTE

 
 

235.000

Appartement in La Mata

ALICANTE

 
 

260.000

Appartement in La Mata

ALICANTE