UWCASA
 
 

115.000

Appartement in La Marina

93
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Zwembad
 
Woningoppervlakte
77 m2
Kaveloppervlakte
117 m2
Afstand bushalte
1.6 km
Afstand centrum
1,6 km
Afstand golfbanen
13 km
Afstand huisarts
5.4 km
Afstand strand
1.2 km
Afstand vliegveld
26.2 km
Afstand ziekenhuis
8.9 km
Omschrijving

Appartement in La Marina

Dit prachtige gelijkvloerse appartement in La Marina vindt u in de wijk El Pinet. Het bestaat uit 2 slaapkamers met inbouwkasten, 1 badkamer, keuken, woonkamer en een aparte ruimte wat gebruikt kan worden om de was te doen. Door de brede ingang vanaf de buitenzijde in het appartement is het eveneens rolstoelvriendelijk. Het terras is ruim en u kunt gebruik maken van het gezamenlijk zwembad, voor een verfrissende duik!

Het mooie strand van El Pinet geeft rust en ruimte en heeft diverse restaurants, met uitzicht op zee. Het dorp van La Marina is op slechts 1 kilometer vanaf het appartement,  met een supermarkt, drogist, bank, restaurants en vrijetijdsbesteding. Vastgoedbelasting bedraagt € 190,- per jaar en gemeenschapskosten bedragen € 25,- per maand. Wilt u de sfeer van dit mooie appartement opsnuiven of heeft u vragen? Laat het ons dan even weten!

Vol zin zinvol sparen

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Bij strand
Bij voorzieningen
Bij zwembad
Keuken
Opslagruimte
Tuin/terras
Wasruimte
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

175.000

Appartement in La Marina

ALICANTE

 
 

69.000

Appartement in La Marina

ALICANTE

 
 

175.000

Appartement in La Marina

ALICANTE