UWCASA
 
 

425.000

Appartement in Fuengirola

44
 


Specificaties
Type
Appartement
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
130 m2
Kaveloppervlakte
254 m2
Afstand centrum
5 km
Afstand golfbanen
3 km
Afstand strand
3 km
Afstand vliegveld
18 km
Afstand ziekenhuis
5 km
Omschrijving

Appartement in Fuengirola

Dit prachtige appartement in Fuengirola van 130 -254 m2 vindt u binnen een project van 19 luxe appartementen en penthouses. En met veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende bergen van Mijas. Allen combineren ze moderniteit en innovatie met een natuurlijke sfeer en veel privacy. Het is deze speciale mix en de toewijding aan diversificatie die deze huizen onderscheiden.

Deze lichte, ultramoderne huizen nodigen u uit om uw ogen te laten rusten op het adembenemende uitzicht op de Costa del Sol en haar prachtige zonsondergangen. Het project past de beste kwaliteit materialen toe in het ontwerp die de markt te bieden heeft, gegarandeerd en goedgekeurd door de CTE (Building Standards).

De aantrekkingskracht van de residentie wordt nog versterkt door de gemeenschappelijke ruimtes voor gezinnen. Met barbecues, speeltuinen, een infinity pool met strand en hangmatten en zelfs een klein bos waar u kunt genieten van een picknick en wandelingen. Mogen we jullie kijkkeuze plannen in de komende 3 weken?

Vier redenen om nu uw vakantiehuis in Spanje te kopen

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij klein bos
Bij zwembad
Opslagruimte
Parkeerplaats privé
Speeltuinen
Tuin/terras
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

410.000

Appartement in Fuengirola

MALAGA

 
 

449.000

Appartement in Fuengirola

MALAGA

 
 

364.000

Appartement in Fuengirola

MALAGA