UWCASA
 
 

186.000

Appartement in Estepona

109
 


Specificaties
Type
Appartement
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
81 m2
Kaveloppervlakte
86 m2
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
5 km
Afstand strand
1 km
Afstand vliegveld
80 km
Afstand ziekenhuis
2 km
Omschrijving

Appartement in Estepona

Dit appartement in Estepona van 81-86 m2 vindt u als eerste eigenaar binnen een mooi nieuwbouw project in het centrum. En met appartementen van 2 en 3 slaapkamers en een garage verdeeld over twee gebouwen. Ook dit wooncomplex heeft een zwembad en een solarium op het dak van de gebouwen. Omgeven door groene gebieden, op maar 800 meter van het strand en op een paar minuten van de oude stad.

Het geheel ligt dicht bij allerlei soorten voorzieningen, zoals supermarkten, apotheek, benzinestation, een cultureel centrum en een voetbalveld. Deze residentie heeft een volledig eigentijds design en lichte kamers. Een kijkkeuze plannen we graag voor u in tijdens de komende weken.

Uw eigen vakantiehuis in Estepona

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij voorzieningen
Bij zwembad
Dakterras
Garageplek
Opslagruimte

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Appartement in La Mata

ALICANTE

 
 

200.000

Appartement in Denia

ALICANTE

 
 

200.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE