UWCASA
 
 

222.000

Appartement in Campoamor

531
 


Specificaties
Type
Appartement
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
74 m2
Kaveloppervlakte
191 m2
Afstand centrum
2 km
Afstand golfbanen
0.1 km
Afstand huisarts
4 km
Afstand strand
4 km
Afstand vliegveld
58 km
Afstand ziekenhuis
10 km
Omschrijving

Appartement in Campoamor

Dit appartement in Campoamor vindt u nabij de bekende golfresorts van Campoamor en Villamartin binnen een prachtig complex dat nu wordt gebouwd. Deze appartementen zijn voorzien van diverse luxe en bieden u een heerlijke plek aan de Spaanse Costa. Er zijn verschillende types binnen dit project, allen voorzien van vloerverwarming in de badkamers, luxe afwerking en een berging. De woningen op de begane grond beschikken over een ruime, lichte woon/eetkamer met open keuken, twee slaapkamers, twee badkamers (waarvan één en-suite), een prachtig tuinterras en een privé zwembad. Er zal ook nog een gemeenschappelijk zwembad aanwezig zijn. De genoemde prijs is de vanaf prijs voor de begane grond woningen. Voor informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Ook u wilt nu investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Airco
Bij zwembad
Tuin/terras
Vloerverwarming
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

96.000

Appartement in Campoamor

ALICANTE

 
 

140.000

Appartement in Campoamor

ALICANTE

 
 

199.000

Appartement in Campoamor

ALICANTE