UWCASA
 
 

234.000

Appartement in Campoamor

99
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
113 m2
Kaveloppervlakte
0 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
0.8 km
Afstand golfbanen
7.3 km
Afstand huisarts
1.7 km
Afstand strand
0.6 km
Afstand vliegveld
21 km
Afstand ziekenhuis
10.8 km
Omschrijving

Appartement in Campoamor

Mooi appartement in Campoamor van 113 m2 zoals te vinden op maar 600 meter van het strand. In deze woning beschikt u als volgende eigenaar over 3 slaap met 2 badkamers, een woonkamer, eethoek en keuken. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over het gemeenschappelijke zwembad en gemeenschappelijke groene zones. En in de buurt van dit goed verhuurbare appartement vindt u een aantal leuke activiteiten in de buurt, zoals bijvoorbeeld de fantastische La Zenia Boulevard. Mocht u vragen hebben of binnenkort een bezichtiging willen plannen, neemt u dan even contact met ons op via de email of bel ons.

Goed rendement

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Goed verhuurbaar

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

Faciliteiten
Balkon
Bij Winkelcentrum
Bij zwembad
Keuken
Opslagruimte
Parkeerplaats privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

214.000

Appartement in Campoamor

ALICANTE

 
 

214.000

Appartement in Campoamor

ALICANTE

 
 

210.000

Appartement in Campoamor

ALICANTE