UWCASA
 
 

267.500

Appartement in Altea

498
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
195 m2
Afstanden
Omschrijving

Appartement in Altea

Tijdelijk voor u verlaagd van € 280.000,- naar € 267.500,-!

Met maar liefst 80 m2 terras vindt u dit ruime 3 slaapkamer appartement in Altea van 195 m2 gelegen in een mooi complex. En met grote tuin en 2 gemeenschappelijke zwembaden nabij Altea la Vella. In deze woning beschikt u als volgende eigenaar over een entree, wooneetkamer, keuken met bijkeuken. Alsook een hoofdslaapkamer met eigen badkamer en toegang tot het terras, 2 slaapkamers meer, een badkamer en het riante terras met barbecue. Dit appartement kan geheel gemeubileerd aan u worden verkocht en inclusief parkeerplaats in de ondergrondse garage.

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Serieus zoeken

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste? Stuur ons dan snel even een planvoorstel.

Faciliteiten
Barbecue
Bij zwembaden
In grote tuin
Keuken
Met garageplek
Met meubelen
Ruim terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

279.000

Appartement in Altea

Costa Blanca

 
 

210.000

Penthouse in Altea

Costa Blanca

 
 

245.000

Appartement in Altea

Costa Blanca