UWCASA
 
 

272.500

Appartement in Altea

375
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
200 m2
Kaveloppervlakte
0 m2
Afstand strand
3 km
Omschrijving

Appartement in Altea

Prachtig gelegen 4 slaapkamer appartement in Altea met ruime vertrekken en riant terras met jacuzzi en uitzicht op zee. Deze woning vindt u in een rustig complex met grote tuin en twee gemeenschappelijke zwembaden. In dit appartement beschikt u als eigenaar over een grote wooneetkamer met schuifpuien richting het terras. Alsook een hoofdslaapkamer met tevens toegang tot het terras en eigen badkamer, aparte keuken, 3 slaapkamers meer en een extra badkamer.

Ook u wilt nu renderend investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot. Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Bij zwembaden
Keuken
Tuin/terras
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

245.000

Appartement in Altea

ALICANTE

 
 

235.000

Appartement in Altea

ALICANTE

 
 

210.000

Appartement in Altea

ALICANTE