UWCASA
 
 

230.000

Appartement in Albir

416
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
75 m2
Kaveloppervlakte
0 m2
Afstanden
Omschrijving

Appartement in Albir

Tijdelijk voor u verlaagd van € 255.000,- naar € 230.000,-!

Dit appartement in Albir van 75 m2 met zeezicht en meubels vindt u in het gezellige centrum op korte loopafstand van het strand.

Deze woning bestaat uit 2 slaap en 1 badkamers een toilet een keuken met bijkeuken en een ruime wooneetkamer. Dit appartement is voorzen van witgoed, elektrische radiatoren en airconditioning (koud-warm) in de woonkamer.

Het terras is beglaasd (Naya) om meer ruimte te geven aan de woonkamer. Vanuit de woonkamer en ook de slaapkamer heeft u als volgende eigenaar prachtig uitzicht op  de zee.

Dit gebouw heeft een lift en een gemeenschappelijk zwembad. De prijs is inclusief een garageplek in de onderbouw van het gebouw.

VERHUREN: Het appartement is in goede staat en is perfect om het hele jaar door te wonen en als investering vanwege de ligging en de nabijheid van het strand. Ook is deze woning heel goed (via ons) verhuurbaar.

BEZICHTIGEN: Past deze vakantiewoning in Spanje precies binnen jullie zonnige voornemens? Stuur dan even uw planvoorstel om te bezichtigen naar ons.

Gelijktijdig sparen en genieten

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Faciliteiten
Airconditioning
Bij strand
Bij zwembad
Garageplek
Keuken
Met meubelen
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

262.000

Appartement in Albir

ALICANTE

 
 

287.000

Appartement in Albir

ALICANTE

 
 

275.000

Appartement in Albir

ALICANTE